# How are taxes applied to recipients when any Split Payment method is used?

Taxes are divided in proportion for each recipient or payment method. For example, let's say the order total sum is $100 and 10% is a tax, which amounts to $10.

Let's assume that 3 people participate in payment and prices between them are distributed as follows: $10, $40, and $50.

In this case, taxes for each of them will be 10% of the sum of their share from the order amount â€“ i.Ðµ., $10 * 0.1 = $1, $40 * 0.1 = $4, and $50 * 0.1 = $5, respectively. In total, it will be $1 + $4 + $5 = $10, which corresponds to the taxes on the total cost of the order.